×
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό απο τις 11-08 έως τις 26-08. Θα είμαστε στην διάθεσή σας και πάλι απο την Δευτέρα 27-08. Καλές διακοπές !

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ?

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Κατασκευή website & eshop

Δυναμικές ιστοσελίδες για εταιρική παρουσίαση και σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Σκοπός μας όταν αναλάβουμε την κατασκευή ενός site, έιναι σίγουρα η επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος, αλλά όχι μόνο.. Μια ιστοσελίδα, κατά την γνώμη μας, για να έχει σωστά αποτελέσματα, εκτός απο την εμφάνιση της, πρέπει να ειναι ουσιαστική, πρακτική και εύχρηστη. Δίνουμε μεγάλη βάση στην δομή της, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη, ώστε η πλοήγησή της απο τους επισκέπτες να γίνεται εύκολα, χωρίς να προκαλεί "δυσφορία". Είμαστε σίγουροι, οτι ήδη έχετε επισκεφθεί πολλά site, τα οποία σας προκάλεσαν αυτό το συναίσθημα καθώς δεν βρήκατε ποτέ αυτό που ψάχνατε.

Δυναμικές ιστοσελίδες

Με τον όρο "δυναμικά" site, αναφερόμαστε σε εκείνες τις ιστοσελίδες, στις οποίες μπορούμε ανα πάσα στιγμή εύκολα και γρήγορα να αλλάξουμε το περιεχόμενο τους, μέσω της ειδικής σελίδας διαχείρισης (Administration Panel). Είναι η πλέον σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής ιστοσελίδων παγκοσμίως και αυτήν ακριβώς χρησιμοποιούμε για να υλοποιήσουμε κάθε μας project.

Απο την στιγμή που ολοκληρωθεί η κατασκευή, αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε στον τρόπο επεξεργασίας του περιεχόμενου της ιστοσελίδας σας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να το κάνετε εσείς αυτό, είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε εμείς την ενημέρωση του όταν εσείς το θέλετε.

Κατασκευή eshop

Ένα e-shop είναι πιο απαιτητικό απο ενα "απλό" εταιρικό site. Απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στο στήσιμο και στην σχεδίασή του. Απαιτεί σίγουρα περισσότερο χρόνο, αν και αυτό εξαρτάται απο τον όγκο των προϊόντων και των κατηγοριών.

Η ACPC, αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο υπόσχεται να αποσβέσει το κόστος κατασκευής του πολύ σύντομα. Οι κατηγορίες και τα προϊόντα που μπορούμε να ανεβάσουμε στο eshop είναι απεριόριστα. Ανα πάσα στιγμή μπορούμε να προσθέσουμε κατηγορίες και να μεγαλώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε να περάσουμε εμείς τα πρώτα προϊόντα και σας παρέχουμε εκπαίδευση για την λειτουργία του panel διαχείρισής του eshop σας. Έτσι θα μπορείτε ανα πάσα στιγμή να προσθέτετε, αλλάζετε, ενημερώνετε και να επεξεργάζεστε όλο το περιεχόμενο (Τιμές , περιγραφές, ποσότητες κτλ ).

Ενδεικτικά έργα

Σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές & laptop σε κάθε γωνιά της Ελλάδας !

TOP