×
Αγαπητοί πελάτες, στο κατάστημά μας σας εξυπηρετούμε όλους στην πόρτα χωρίς κανένα διαχωρισμό ή υγειονομικό έλεγχο, καθώς και με την μέθοδο click away.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ?

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Service - Επισκευή Laptop

Για όλα τα μοντέλα laptop & netbook

laptop_service_iconΣτην ACPC αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την αξία των χρημάτων που έχετε ξοδέψει για την αγορά ενός φορητού Η/Υ. Συνεπώς εργαστήκαμε πολύ σκληρά ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα απαιτούμενα μέσα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποκατάσταση βλαβών παντός είδους και για οποιαδήποτε μάρκα και μοντέλο Laptop, Netbook κτλ.

Οι περισσότερες εταιρίες προτείνουν λύσεις τύπου ανακύκλωσης κτλ. και προσπαθούν να σας πουλήσουν καινούργιο υπολογιστή δήθεν φθηνότερα. Εμείς εν αντιθέσει είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε σχεδόν κάθε είδους βλάβη του φορητού υπολογιστή σας και αυτό είναι και το πρώτο μας μέλημα. Οι τιμές επιδιόρθωσης στο κατάστημά μας, απέχουν κατά πολύ από αυτές των αντιπροσωπειών και άλλων εταιρειών όπου καθιστούν την επισκευή να γίνεται ασύμφορη αναγκάζοντας τον πελάτη να πετάει τον υπολογιστή του και κατά συνέπεια τα χρήματά του στα σκουπίδια...

Μερικές απο τις πιο συνηθισμένες εσωτερικές βλάβες που επισκευάζουμε πάνω στην μητρική πλακέτα των laptop είναι οι εξής :

CHIPSET

Επισκευή στο chipset, το οποίο βρίσκεται πάνω στην μητρική πλακέτα του laptop. Διαβάστε περισσότερα εδώ

HDMI - VGA

Αντικατάσταση ή επισκευή των θυρών hdmi και vga, σε περίπτωση αποκόλλησης απο την μητρική πλακέτα.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ - ΒΥΣΜΑ

Αντικατάσταση σε προβληματικά chip mosfet στο σύστημα τροφοδοσίας του laptop ή του βύσματος τροφοδοσίας

BIOS

Επαναπρογραμματισμός του chip του bios σε περίπτωση βλάβης ή λάθους update των windows 10.

Επισκευη μητρικης laptop

GFX

Επισκευή ή αντικατάσταση στo τσιπάκι της κάρτας γραφικών, με την μέθοδο του reballing - reflow - rechip. Διαβάστε περισσότερα εδώ

CPU

Αντικατάσταση καμμένου επξεργαστή (CPU) συνήθως σε περίπτωση βλάβης λόγω υπερθέρμανσης.

USB ΘΥΡΕΣ

Επισκευή στις θύρες των usb του laptop, σε περιπτώση που έχουν αποκολληθεί ή δημιουργούν βραχυκύκλωμα.

Υπόλοιπες hardware επισκευές και ανταλλακτικά laptop

Οθόνη laptop

Αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης του laptop σας, ύστερα απο πέσιμο ή ατύχημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μνήμες laptop (RAM)

Αντικατάσταση καμμένων ή προβληματικών μνημών του laptop, οι οποίες συνήθως οφείλονται για μπλέ οθόνες και επανεκκινήσεις.

Υπερθέρμανση laptop

Καθαρισμός του laptop απο σκόνες και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας, ανάμεσα στο σύστημα ψύξης και στα τσιπάκια του laptop. Αλλαγή του ανεμιστήρα ψύξης σε περίπτωση που δυσλειτουργεί.

Πληκτρολόγιο Laptop

Αντικατάσταση του πληκτρολόγιου συνήθως μετά απο πέσιμο υγρών (νερό, καφές κτλ) καθώς δεν λειτουργούν όλα ή μερικά κουμπιά.

Βάσεις οθόνης (Μεντεσέδες)

Επισκευή ή αντικατάσταση των μεντεσέδων που στηρίζουν την οθόνη στο υπόλοιπο μέρος του laptop, συνήθως έπειτα απο πέσιμο ή σπάσιμο.

DVDROM Laptop

Αντικατάσταση της χαλασμένης εσωτερικής DVD συσκευής του laptop, σε περιπτώσεις που δεν διαβάζει πλέον τα δισκάκια ή δεν μπορεί να κάνει εγγραφή.

Inverter oθόνης laptop

Αντικατάσταση του χαλασμένου inverter της οθόνης του laptop, ο οποίος συχνά οφείλεται στο γεγονός του πολύ χαμηλού φωτισμού.

Σκληρός δίσκος laptop

Αντικατάσταση του προβληματικού σκληρού δίσκου, ο οποίος συνήθως ειναι απο τις βασικές αιτίες αργοπορίας ενός laptop.

Καλωδιοταινία οθόνης laptop

Αντικατάσταση ή σε πολλές περιπτώσεις επισκευή της καλωδιοταινίας, η οποία ενώνει την οθόνη με την μητρική του laptop. Το σύμπτωμα είναι η αλλοίωση των γραφικών στην κίνηση της οθόνης.

Software επισκευή του laptop - Windows

Εγκατάσταση windows

Στην περίπτωση όπου στον υπολογιστή σας απαιτείται εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος (συνήθως λόγω κάποιου ιού, trojan, πολλά διαφημιστικά κτλ), αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε για εσάς οποιαδήποτε έκδοση Windows κατέχετε και να διαμορφώσουμε το περιβάλλον στα μέτρα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εάν προϋπήρχε κάποια άλλη εγκατάσταση, θα επαναφέρουμε τα αρχεία σας αφού πρώτα τα ελέγξουμε και τα καθαρίσουμε από ιούς ή άλλα επιβλαβές στοιχεία. Θα εγκαταστήσουμε τους πιο ενημερωμένους οδηγούς συσκευών ώστε η κάρτα γραφικών, η κάρτα ήχου και οι λοιπές συσκευές του υπολογιστή σας να λειτουργήσουν με την βέλτιστη απόδοσή τους.

Για τους ανθρώπους της ACPC εξίσου σημαντικά είναι και τα προσωπικά αρχεία και δεδομένα του πελάτη. Συνεπώς φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια αυτών δημιουργώντας πάντα αντίγραφα ασφαλείας πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αποκατάσταση βλάβης.

Η διάγνωση της βλάβης είναι δωρεάν !

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μας φέρετε το laptop σας, να διαγνώσουμε την βλάβη (πολλές φορές και επι-τόπου), και κατόπιν να επικοινωνήσουμε μαζί σας και αποφασίζουμε αν θα προχωρήσουμε στην επισκευή ή όχι.

Σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές & laptop σε κάθε γωνιά της Ελλάδας !

TOP