×
Αγαπητοί πελάτες, τα Σάββατα του Αυγούστου όπως και την περίοδο 15/8 έως 28/8, το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό. Σας ευχόμαστε καλές διακοπές !

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ?

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Service - Επισκευή Laptop

Για όλα τα μοντέλα laptop & netbook

laptop_service_iconΣτην ACPC αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την αξία των χρημάτων που έχετε ξοδέψει για την αγορά ενός φορητού Η/Υ. Συνεπώς εργαστήκαμε πολύ σκληρά ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα απαιτούμενα μέσα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποκατάσταση βλαβών παντός είδους και για οποιαδήποτε μάρκα και μοντέλο Laptop, Netbook κτλ.

Οι περισσότερες εταιρίες προτείνουν λύσεις τύπου ανακύκλωσης κτλ. και προσπαθούν να σας πουλήσουν καινούργιο υπολογιστή δήθεν φθηνότερα. Εμείς εν αντιθέσει είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε σχεδόν κάθε είδους βλάβη του φορητού υπολογιστή σας και αυτό είναι και το πρώτο μας μέλημα. Οι τιμές επιδιόρθωσης στο κατάστημά μας, απέχουν κατά πολύ από αυτές των αντιπροσωπειών και άλλων εταιρειών όπου καθιστούν την επισκευή να γίνεται ασύμφορη αναγκάζοντας τον πελάτη να πετάει τον υπολογιστή του και κατά συνέπεια τα χρήματά του στα σκουπίδια...

Μερικές απο τις πιο συνηθισμένες εσωτερικές βλάβες που επισκευάζουμε πάνω στην μητρική πλακέτα των laptop είναι οι εξής :

CHIPSET

Επισκευή στο chipset, το οποίο βρίσκεται πάνω στην μητρική πλακέτα του laptop. Διαβάστε περισσότερα εδώ

HDMI - VGA

Αντικατάσταση ή επισκευή των θυρών hdmi και vga, σε περίπτωση αποκόλλησης απο την μητρική πλακέτα.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ - ΒΥΣΜΑ

Αντικατάσταση σε προβληματικά chip mosfet στο σύστημα τροφοδοσίας του laptop ή του βύσματος τροφοδοσίας

BIOS

Επαναπρογραμματισμός του chip του bios σε περίπτωση βλάβης ή λάθους update των windows 10.

Επισκευη μητρικης laptop

GFX

Επισκευή ή αντικατάσταση στo τσιπάκι της κάρτας γραφικών, με την μέθοδο του reballing - reflow - rechip. Διαβάστε περισσότερα εδώ

CPU

Αντικατάσταση καμμένου επξεργαστή (CPU) συνήθως σε περίπτωση βλάβης λόγω υπερθέρμανσης.

USB ΘΥΡΕΣ

Επισκευή στις θύρες των usb του laptop, σε περιπτώση που έχουν αποκολληθεί ή δημιουργούν βραχυκύκλωμα.

Υπόλοιπες hardware επισκευές και ανταλλακτικά laptop

Οθόνη laptop

Αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης του laptop σας, ύστερα απο πέσιμο ή ατύχημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μνήμες laptop (RAM)

Αντικατάσταση καμμένων ή προβληματικών μνημών του laptop, οι οποίες συνήθως οφείλονται για μπλέ οθόνες και επανεκκινήσεις.

Υπερθέρμανση laptop

Καθαρισμός του laptop απο σκόνες και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας, ανάμεσα στο σύστημα ψύξης και στα τσιπάκια του laptop. Αλλαγή του ανεμιστήρα ψύξης σε περίπτωση που δυσλειτουργεί.

Πληκτρολόγιο Laptop

Αντικατάσταση του πληκτρολόγιου συνήθως μετά απο πέσιμο υγρών (νερό, καφές κτλ) καθώς δεν λειτουργούν όλα ή μερικά κουμπιά.

Βάσεις οθόνης (Μεντεσέδες)

Επισκευή ή αντικατάσταση των μεντεσέδων που στηρίζουν την οθόνη στο υπόλοιπο μέρος του laptop, συνήθως έπειτα απο πέσιμο ή σπάσιμο.

DVDROM Laptop

Αντικατάσταση της χαλασμένης εσωτερικής DVD συσκευής του laptop, σε περιπτώσεις που δεν διαβάζει πλέον τα δισκάκια ή δεν μπορεί να κάνει εγγραφή.

Inverter oθόνης laptop

Αντικατάσταση του χαλασμένου inverter της οθόνης του laptop, ο οποίος συχνά οφείλεται στο γεγονός του πολύ χαμηλού φωτισμού.

Σκληρός δίσκος laptop

Αντικατάσταση του προβληματικού σκληρού δίσκου, ο οποίος συνήθως ειναι απο τις βασικές αιτίες αργοπορίας ενός laptop.

Καλωδιοταινία οθόνης laptop

Αντικατάσταση ή σε πολλές περιπτώσεις επισκευή της καλωδιοταινίας, η οποία ενώνει την οθόνη με την μητρική του laptop. Το σύμπτωμα είναι η αλλοίωση των γραφικών στην κίνηση της οθόνης.

Σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές & laptop σε κάθε γωνιά της Ελλάδας !

TOP